Van Appia & Van der Lee, Advocatenkantoor, specialisten in straf- en vreemdelingenrecht - Advocaten

Overzicht

Mr Joseph van Appia

Mr Joseph van Appia

Mr Joseph van Appia is topadvocaat in het vreemdelingenrecht en strafrecht en zaken op het gebied van vastgoed en internationaal privaatrecht. Mr Van Appia is de eerste advocaat uit Afrika in Nederland en is een van de oprichters van het kantoor.

Onno van der Lee

Onno van der Lee

Mr drs. Onno van der Lee is advocaat en specialist op het gebied van het Nederlandse en het internationale strafrecht. Hij studeerde Nederlands recht en Internationaal Recht aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is een van de oprichters van het advocatenkantoor.

Mr Sofie de Schutter

Mr Sofie de Schutter

Sofie de Schutter is advocaat en specialist in het vreemdelingenrecht. Zij studeerde Nederlands recht en Internationaal- & Europees recht aan de Universiteit van Amsterdam en de Université Pierre Mendès France in Grenoble. Zij werkte eerder bij de IND.

Mr Annelien Berends

Mr Annelien Berends

Mr Annelien Berends studeerde Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens haar studie specialiseerde zij zich in het vreemdelingenrecht en werkte zij als vrijwilliger bij Vluchtelingenwerk Nederland.

Mr Lubna Baroud

Mr Lubna Baroud

Mr Lubna Baroud is cum laude afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Zij specialiseerde zich in het strafrecht en mensenrechten. Zij is werkzaam geweest bij de IND voordat zij advocaat werd.

교육에 있는 박사 과정 학생을 위한 장학금 http://comm.hanyang.ac.kr/propecia.html 정신 건강 요구 평가 도구 http://comm.hanyang.ac.kr/viagra.html kroger 약국 콜럼버스 오하이오