Van Appia & Van der Lee, Advocatenkantoor, specialisten in straf- en vreemdelingenrecht - Advocaten

Onno van der Lee

Onno van der Lee

Mr drs. Onno van der Lee is advocaat en specialist op het gebied van het Nederlandse en het internationale strafrecht. Hij studeerde Nederlands recht en Internationaal Recht aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is een van de oprichters van het advocatenkantoor.

Mr.drs. Onno van der Lee is sedert 1995 advocaat, volgde in 2001 de specialisatieopleiding strafrecht aan het Pompe-instituut (Universiteit Utrecht) en kent een bijna uitsluitende strafrechtspraktijk. De heer Van der Lee is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA) en van de European Criminal Bar Association (ECBA).

De heer Van der Lee behartigde met succes de belangen van cliënten in een aantal zaken die de aandacht van de media kregen, bijvoorbeeld de doodslag Toetankamon, de Anja Joos-kwestie (hoofdverdachte), de rasta-verkrachterszaak, recente grotere skimzaken.

De heer Van der Lee spreekt vloeiend Spaans en werkt samen met diverse buitenlandse collega's, waaronder het advocatenkantoor "Toledo & Toledo Abogados" in Bogotá, Colombia. Hij heeft een omvangrijke Spaanstalige clïentèle.

Zijn specialisatie omvat onder meer de volgende rechtsgebieden/soorten zaken:

  • regulier strafrecht (bijvoorbeeld diefstal, fraude zaken, moord/doodslag, zedenzaken, zaken waarin tbs dreigt);
  • internationaal strafrecht (bijstand aan cliënten bij die internationaal strafrechtrechtelijke problemen hebben, zoals overlevering en/of uitlevering, overbrenging (WOTS-zaken);
  • tbs-recht: zowel het externe tbs-recht (verlengingszittingen) als ook het interne tbs-recht (bezwaar tegen long-stay, beklagprocedures, kort-gedingen tbs).

Naast de taal Spaans beheerst de heer Van der Lee de talen Engels, Frans en Duits.

Hij is een van de partners van het advocatenkantoor.

DIRECT CONTACT:
06-55 73 09 00, vanderlee@vanappiavanderlee.nl

교육에 있는 박사 과정 학생을 위한 장학금 http://comm.hanyang.ac.kr/propecia.html 정신 건강 요구 평가 도구 http://comm.hanyang.ac.kr/viagra.html kroger 약국 콜럼버스 오하이오