Van Appia & Van der Lee, Advocatenkantoor, specialisten in straf- en vreemdelingenrecht - Advocaten

Mr Lubna Baroud

Mr Lubna Baroud

Mr Lubna Baroud is cum laude afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Zij specialiseerde zich in het strafrecht en mensenrechten. Zij is werkzaam geweest bij de IND voordat zij advocaat werd.

Mr Baroud is afkomstig uit Curacao en spreekt vloeiend Papiamento en Spaans.

Tijdens haar studie werkte Mr Lubna Baroud onder andere als griffier bij de rechtbank  Breda en als jurist bij het advocatenkantoor Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn. Daarnaast liep zij stage bij Spong Advocaten en bij de Permanente Vertegenwoordiging van Nederland bij de Raad van Europa te Straatsburg. Na eerst bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst werkzaam te zijn geweest, is Mr. Lubna Baroud sinds februari 2013 als advocaat verbonden aan Van Appia & Van der Lee Advocaten.

Mevrouw Baroud is lid van de werkgroep Europees Strafrecht van het Nederlands Juristen Comité voor de Mensenrechten (NJCM).

De nadruk van haar rechtspraktijk ligt op het gebied van het familierecht en het strafrecht. 

U kunt bij haar terecht voor alle soorten strafzaken, als ook voor alle procedures die samenhangen met het strafproces zoals beklagzaken, teruggave van inbeslaggenomen goederen en het verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Mr. Lubna Baroud spreekt Engels, Spaans en Papiamento en een beetje Arabisch.

DIRECT CONTACT:
06-28 75 14 31, baroud@vanappiavanderlee.nl

 

교육에 있는 박사 과정 학생을 위한 장학금 http://comm.hanyang.ac.kr/propecia.html 정신 건강 요구 평가 도구 http://comm.hanyang.ac.kr/viagra.html kroger 약국 콜럼버스 오하이오