Van Appia & Van der Lee, Advocatenkantoor, specialisten in straf- en vreemdelingenrecht - Advocaten

Overzicht

Van Appia & Van der Lee Advocaten is met name gespecialiseerd in de rechtsgebieden strafrecht en vreemdelingenrecht. Daarnaast behandelen wij ook zaken op het gebied van het personen en familierecht/ jeugdrecht, en VOG-zaken. Indien u een advocaat zoekt binnen een van deze rechtsgebieden zullen onze specialisten u van snelle, goede en effectieve rechtsbijstand voorzien.

Strafrecht

Strafrecht

Het belangrijkste specialisme van ons kantoor is het strafrecht. Wij zijn gewend om, indien nodig, direct actie te ondernemen. Onze advocaten behandelen succesvol strafzaken door het hele land en in het buitenland, en streven voor hun cliënten altijd naar het allerbeste resultaat.

Lees meer
Vreemdelingenrecht

Vreemdelingenrecht

Een tweede specialisme van ons kantoor is het vreemdelingenrecht. Wij bieden gespecialiseerde rechtsbijstand op dit gebied, zowel aan bedrijven (kennismigranten, vergunningen) als aan individuen die in aanraking komen met het vreemdelingenrecht.

Lees meer
Verklaring omtrent gedrag (VOG) geweigerd?

Verklaring omtrent gedrag (VOG) geweigerd?

Is uw VOG geweigerd? Neem snel contact met ons op. Wij behandelen met succes veel zaken betreffende de weigering van een VOG (verklaring omtrent het gedrag). Bijstand van een advocaat in de VOG procedure is van groot belang.

Lees meer
Personen en familierecht

Personen en familierecht

Personen- en familierecht ziet niet alleen op problemen rondom echtscheiding, alimentatie, maar ook op problemen rondom kinderen, zoals omgang, ondertoezicht- stelling of uithuisplaatsing.

Lees meer
Algemene rechtspraktijk

Algemene rechtspraktijk

Ons kantoor behandelt ook zaken op het gebied van het sociale zekerheidsrecht (uitkeringszaken) en algemeen bestuursrecht (bezwaar en beroep), bijvoorbeeld in verkeerszaken (CBR).

Lees meer
교육에 있는 박사 과정 학생을 위한 장학금 http://comm.hanyang.ac.kr/propecia.html 정신 건강 요구 평가 도구 http://comm.hanyang.ac.kr/viagra.html kroger 약국 콜럼버스 오하이오