Van Appia & Van der Lee, Advocatenkantoor, specialisten in straf- en vreemdelingenrecht - Advocaten

Veel gestelde vragen

Heeft u een dagvaarding of strafbeschikking ontvangen?

Heeft u een dagvaarding ontvangen om voor de strafrechter te verschijnen? Dan is het van groot belang om op tijd een gespecialiseerde en goede advocaat in te schakelen. Onze strafrechtspecialisten zijn zeer ervaren. Zij zullen uw zaak samen met u tot in de puntjes voorbereiden en u verdedigen tegen de beschuldigingen op de zitting.

Als u een strafbeschikking heeft ontvangen, heeft u de mogelijkheid om binnen 14 dagen in verzet te gaan. Dit is van groot belang, omdat u anders de strafbeschikking (en de straf) accepteert. Deze verschijnt dan op uw strafblad. Wij raden u aan om in ieder geval advies van onze strafrechtspecialisten in te winnen bij het ontvangen van een strafbeschikking.

Klik hier voor meer informatie over strafrecht.

Is een familielid aangehouden door de politie of vreemdelingendienst?

Als een familielid is aangehouden, zullen onze advocaten direct gespecialiseerde rechtsbijstand verlenen. Buiten kantooruren kunt u via de spoednummers onze advocaten bereiken die klaar staan om uw familielid bij te staan. Dit geldt bij aanhouding door de politie maar ook door de vreemdelingendienst.

Klik voor meer informatie over strafrecht  of vreemdelingenrecht

Internationaal strafrecht? (uitlevering overlevering, Europees Arrestatiebevel?)

Heeft u of een familielid een juridisch probleem op het gebied van het internationale strafrecht? Is om uw uitlevering of overlevering verzocht? Is sprake van een Europees Arrestatiebevel? Onze specialisten staan u bij in de internationale procedure.

Ons kantoor kent een internationale strafrechtspraktijk. Wij onderhouden samenwerking met meerdere buitenlandse advocatenkantoren, o.a.Toledo & Toledo Abogados in Bogotá, Colombia en Hacohen Wolf Law Offices in New York. Vanwege onze internationale contacten bent u altijd verzekerd van optimale rechtsbijstand, zowel in Nederland als in het buitenland.

Klik hier voor informatie over strafrecht.

Wilt u een verblijfsvergunning (mvv) aanvragen voor partner uit buitenland?

Wanneer uw partner of echtgenoot overweegt om in Nederland te gaan samenwonen, krijgt u te maken met de Immigratie- en Naturalisatiedienst. U zult een machtiging voorlopig verblijf (MVV) of een verblijfsvergunning moeten aanvragen. Van Appia & Van der Lee Advocaten is hét kantoor om u hierbij te helpen en u te adviseren.

Klik hier voor meer informatie over vreemdelingenrecht.

Wordt u bedreigd met uitzetting, is sprake van vreemdelingenbewaring?

Onze advocaten staan met grote regelmaat cliënten bij die worden bedreigd met uitzetting. Veel van deze cliënten worden door de Vreemdelingenpolitie staande gehouden en worden in vreemdelingenbewaring gesteld. Wanneer hier sprake van is, is het van groot belang dat u zo snel als mogelijk ons benadert en dat wij de nodige procedures starten.

Klik hier voor meer informatie over vreemdelingenbewaring.

Krijgt u geen Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)?

Bij steeds meer functies wordt verzocht om een VOG te overleggen. Het weigeren van de VOG heeft vergaande gevolgen, bijvoorbeeld het niet langer kunnen uitoefenen van de functie (bijvoorbeeld taxichauffeur). Onze gespecialiseerde advocaten staan u bij in de bezwaarprocedure bij het Ministerie, en in beroepsprocedures bij de rechtbank. Aangezien de criteria door de overheid steeds verder worden aangescherpt, wordt bijstand van een advocaat in vog-procedures steeds belangrijker.

Voor meer informatie: VOG (Mr Baroud)

Overweegt u een echtscheiding?

Bij echtscheiding komt veel kijken. Naast de scheiding zelf, moet ook een groot aantal andere zaken geregeld worden. Wat gaat er gebeuren met de kinderen? Bestaat er recht op alimentatie? Hoe zit het met (koop)woning? Bij Van Appia & Van der Lee Advocaten bent u aan het juiste adres voor advies hierover. Wij denken met u mee over oplossingen en zullen –wanneer dit nodig is- u begeleiden bij de echtscheidingsprocedure.

Klik hier voor meer informatie over echtscheiding

Zijn er problemen rondom alimentatie en/of omgang met kinderen?

Alimentatie of omgang van/met uw kinderen is maatwerk. Veel hangt af van uw persoonlijke omstandigheden of die van uw ex-partner of ex-echtgenoot. Wanneer u over alimentatie of omgang kinderen een vraag heeft, is in de eerste plaats een gedegen juridisch advies nodig. Dat krijgt u bij ons, bij voorkeur direct in het eerste gesprek. Komt het tot een rechtszaak, dan begeleiden wij u graag hierin.

Is verzocht om een ondertoezichtstelling (OTS) of uithuisplaatsing (UHP)?

Heeft u een oproeping ontvangen om bij de rechtbank te verschijnen, omdat jeugdzorg heeft verzocht om de ondertoezichtstelling of uithuisplaatsing van uw minderjarig kind? U kunt zich door een van onze advocaten laten bijstaan. Dit kan juridische bijstand zijn aan de ouder(s) maar ook aan de minderjarige zelf. De advocaat kan u adviseren over de mogelijkheden en de procedure. Door onze jeugdrechtadvocaten wordt vaak succesvol geprocedeerd, zodat het verzoek tot OTS of UHP wordt afgewezen door de rechter. Voor meer informatie: personen en familierecht

교육에 있는 박사 과정 학생을 위한 장학금 http://comm.hanyang.ac.kr/propecia.html 정신 건강 요구 평가 도구 http://comm.hanyang.ac.kr/viagra.html kroger 약국 콜럼버스 오하이오